Regionaal Bedrijventerrein Laarberg

Pricavybeleid
Wij zien het dan als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Regionaal Bedrijventerrein Laarberg respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten of publicaties vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de dienst uit te voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke
gegevens.

We bewaren uw e-mail of andere berichten die u naar ons verzendt. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Deze website maakt gebruik van “cookies” om te analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Het is mogelijk dat sommige functies en –services, op onze website, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid. De informatie wordt niet met derden gedeeld. Al onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bieden u de mogelijkheid de door uw gegeven informatie in te zien, veranderen, of te verwijderen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Disclaimer
Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op onze intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de content dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij behouden ons alle rechten voor.