Uitnodiging bijeenkomst toekomstbestendige bedrijventerrein 29 september a.s.

Een nog mooier bedrijventerrein, met een nog veiligere leef- en werkomgeving en een nog hogere uitstraling? Nog meer samenwerking en meer gezamenlijk inkoopvoordeel? Met bedrijfspanden die hun waarde voor de toekomst behouden? We kunnen het allemaal realiseren met het project toekomstbestendige bedrijventerreinen. De ultieme mogelijkheid om ons bedrijventerrein op alle fronten naar een nog hoger plan te brengen, toekomstbestendig te maken en te houden!

Op het bedrijventerrein Laarberg-Den Sliem loopt een pilotproject circulair en toekomstbestendig ondernemen. Het betreft een gezamenlijk project van de samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek (SIKA) en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) met steun van de provincie Gelderland en Gemeente Oost Gelre.

De HAN heeft ondernemers op het bedrijvenpark geïnterviewd. Op basis hiervan zijn er een tiental thema’s benoemd om te komen tot een toekomstbestendig bedrijvenpark. U wordt uitgenodigd op 29 september om 15:00 uur voor een bijeenkomst. Het doel van deze bijeenkomst is om samen een sterk bedrijventerrein voor de toekomst te realiseren en daarbij is de input en medewerking van ondernemers op Laarberg en Den Sliem onmisbaar. Noteer de datum alvast in uw agenda. Verdere info volgt.

Deel dit op social media!

Meer nieuws

Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo behaalt certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo heeft het certificaat in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald.

WSi Techniek: ‘Dat onze ambitieuze medewerkers hier in de regio hun uitdaging kunnen vinden, doet veel’

WSi Techniek, een van de eerste ‘bewoners’ van bedrijventerrein Laarberg, koos voor Groenlo als centrale vestigingsplaats voor meerdere bedrijven.

Flexibiliteit en ondernemersgeest houden De Klok Dranken gezond

Eén van de eerste bedrijven die zich op Laarberg vestigden, is De Klok Dranken. Als dochteronderneming van Grolsch is deze drankengroothandel welbekend in de omgeving en met de vestiging in Groenlo valt er dan ook van alles op zijn plek.

Wanneer evenementenbranche weer losbarst, heeft Harmat Verhuur alle ruimte om te groeien

Sommige bedrijven op Laarberg hebben meer last van de coronamaatregelen dan andere. Harmat Verhuur heeft er absoluut veel last van.

Neetron Logistics sorteert voor op toekomstige uitbreiding

Logistiekbedrijf Neetron Logistics is de afgelopen jaren flink gegroeid. Deze stijgende lijn wil het bedrijf voortzetten op Laarberg.

Vragen en antwoorden over de ‘mestvergister’ op Laarberg

Vragen en antwoorden over de ‘mestvergister’ op Laarberg. Windvision geeft zelf antwoorden op vragen waar nog onduidelijkheid over kan zijn.

Ten Damme breidt gestaag uit op Laarberg

Ten Damme levert houtvezel en zaagsel, maar ook stro en fourage, biomassa en houtpellets. Het is een circulair bedrijf dat restproducten van andere bedrijven omzet in waardevolle producten.

Nieuwe weg Panneman duurzaam aangelegd

Binnenkort is de Panneman open voor gebruik. Deze weg verbindt de Noord- en Zuidgang en is met een duurzaam asfaltmengels aangelegd.

Jury Circular Economy Award: ‘Laarberg zet heel lovenswaardige stappen’

Laarberg zat samen met InnoFase Duiven, Schiphol Trade Park en Werkspoorkwartier in Utrecht bij de laatste vier genomineerden voor de Circular Economy Award 2020.

“Om hoog in de Top 10 te blijven, moeten we blijven groeien. Dat kan op Laarberg.”

Klein Gunnewiek staat in de Top 10 van circulaire autodemontagebedrijven. Omdat schaalvergroting een must is om relevant te blijven, verhuist het familiebedrijf binnenkort naar een nóg groter perceel op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo.

Duurzaamste schakelstation van Nederland

Liandon bouwt op Laarberg het duurzaamste schakelstation van Nederland. LIandon versnelt met dit schakelstation de ontwikkeling van duurzame stations.

Een van de modernste maakbedrijven van de Achterhoek

Met Mueller staat op Laarberg een van de modernste maakbedrijven van de Achterhoek. De bouw is een knappe samenwerking van de bouwer Heembouw, Mueller en installateur De Groot.

Lees meer

Joost Okkema – Directeur

Neem contact op

Heeft u vragen? Laat het ons weten: wij nemen graag contact met u op.