HAND Hemelvaart op Laarberg ‘waanzinnig’ succes

Het nieuwe HAND Hemelvaart festival dat 26 mei plaatsvond op het Groot Hoornwerk op bedrijventerrein Laarberg was een groot succes volgens de organisatie. “Het festival is echt waanzinnig ontvangen door alle bezoekers”, laat Ingmar Brandt, mede-eigenaar van het Have a Nice Day Festival weten. “We hebben alleen maar enthousiaste reacties gehad op deze prachtige locatie.”

Met een mooie mix van bezoekers uit Groenlo maar ook ver daarbuiten, was het technofestival volgens de organisatie een prachtige eerste editie. HAND Hemelvaart was een spin-off van het Have a Nice Day Festival dat al jaren plaatsvindt op unieke locaties in deze regio. De eerste editie van HAND Hemelvaart vond plaats op het Groot Hoornwerk, een groen vestingwerk uit de Slag om Grolle. De plek is gelegen op Laarberg, het circulaire bedrijventerrein in Groenlo.

Ingmar Brandt, mede-eigenaar van het Have a Nice Day Festival, laat weten: “Met ruim 600 man was het een hele fijn en intieme setting. Het weer heeft uiteraard ook meegewerkt: we hebben het droog gehouden.” Voor een eerste editie heeft het erg goed uitgepakt. “Bezoekers zouden dolgraag terugkomen naar Laarberg. We hebben zelfs mensen gesproken uit Amsterdam, Middelburg en Utrecht die ons online hebben gevonden en gewoon de auto naar het Oosten hebben gepakt.”