Nieuw op Laarberg: Laarberg Business Center

De ontwikkelingen op bedrijvenpark Laarberg volgen elkaar in snel tempo op. Er zijn afgelopen jaren al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. De volgende mijlpaal wordt een splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw aan het Bolwerk: het Laarberg Business Center.

Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw wordt verdeeld in maximaal zes bedrijfsruimtes van minimaal 300 m² per stuk. De units zijn geschikt voor meerdere doeleinden, zoals kantoorruimte en opslag en er zijn verschillende maatwerkopties mogelijk.

Het Laarberg Business Center ligt zeer centraal aan het Bolwerk en is dus goed bereikbaar. Uiteraard gelden ook voor dit nieuwe pand dezelfde voordelen die voor heel Laarberg gelden: de gunstige ligging direct naast de N18, de bedrijvigheid en de hoogwaardige voorzieningen.

De bouw van het nieuwe pand start medio september en zal naar verwachting zes maanden in beslag nemen. De eerste twee units zijn inmiddels verkocht, maar huren is ook mogelijk. Ondernemers die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Franken Vastgoed.

Het bedrijfsverzamelgebouw is een welkome aanvulling op Laarberg die ondernemers de ruimte biedt om zich te vestigen en te groeien. Naast de beschikbare bedrijfsruimtes zijn er ook bouwkavels beschikbaar op Laarberg. Neem voor meer informatie contact met ons op.