Open Bedrijvendag Oost Gelre: een kijkje achter de schermen

Twintig bedrijven op Laarberg en Den Sliem openen op 15 oktober 2022 hun deuren. Tijdens deze Open Bedrijvendag Oost Gelre kan iedereen een uniek kijkje achter de schermen nemen bij een aantal van de meest succesvolle en innovatieve (maak)bedrijven van de Achterhoek. De bedrijven vertellen je het verhaal achter hun bedrijf, laten je hun middelen en machines zien en nemen je mee in de meest recente projecten en producten. Uiteraard is Laarberg ook van de partij die dag.

Voor wie is het?

Deze dag is voor iedereen, jong en oud, van ondernemer tot omwonende. Of je nu kennis wilt opdoen, als student je mogelijkheden verkent, open staat voor een nieuwe baan of met je kids een keer iets anders wilt doen. Elk bedrijf dat zich openstelt, heeft ervoor gezorgd dat er niet alleen voor volwassenen genoeg te zien valt, maar ook zeker voor kinderen genoeg te beleven is. Spelen in het zand met een kraan, een echte race en een gave speurtocht (mét prijzen!): het kan allemaal. 

Faciliteiten

Op deze dag wordt het eten en drinken verzorgd door De Timp op het centrale punt bij Ten Damme. Daar heeft Laarberg ook een stand. Marveld recreatie heeft hun treintje met wagons beschikbaar gesteld om bezoekers gratis naar de verschillende bedrijven te brengen. De route is te betreden met de auto, fiets en het treintje.  

Het startpunt is bij Van Damme en opent om 10 uur. De dag duurt tot 15 uur ‘ smiddags 

Meer informatie, over o.a. de route, entertainment voor kids en alle deelnemende bedrijven, kun je vinden op de website van Open Bedrijvendag Oost Gelre: https://www.openbedrijvendagoostgelre.nl/