Nieuwe showroom, werkplaats én groot magazijn voor aNivo

Laarberg heeft door haar ligging niet alleen voordelen voor bedrijven die veel met transport te maken hebben. Willie Vogteloo is eigenaar van aNivo, leverancier van zonweringen, gordijnen, buitendeuren en nog veel meer. Hij bouwt momenteel op het bijzondere bedrijventerrein in Groenlo een nieuwe showroom met werkplaats en een ruim magazijn voor de voorraad. “Er zijn niet veel plekken waar je een bedrijf kunt runnen zoals wij dat doen.”

Het begon met thuisverkoop

aNivo levert allerlei gevel-gerelateerde producten aan klanten in Oost-Gelre en omstreken. Vanuit het huidige pand aan de Marhulzenweg in Groenlo opereert het bedrijf nu een jaar of 17, daarvoor verkocht Willie Vogteloo de producten vanuit huis. Met de eigen montage-, reparatie- en onderhoudsdienst biedt aNivo 2 tot 5 jaar garantie op de geleverde producten. De werkplaats is dan ook een belangrijk onderdeel van het bedrijf. “We groeien uit ons jasje en daarom gaan we binnenkort naar Laarberg“, aldus Vogteloo.

Alles onder één dak

“De centrale ligging is voor ons ideaal, zeker ook voor de gemeenten om ons heen. En we krijgen hier een grotere ruimte voor een showroom waarin we onze producten beter en mooier kunnen presenteren. Daarnaast is de grote ruimte voor onze opslag en werkplaats heel fijn. Momenteel huren we her en der ruimtes bij om producten op te slaan; op Laarberg krijgen we alles onder één dak. Met onze verhuizing zorgen we voor een stuk bedrijfszekerheid, naast de goede uitstraling naar buiten toe. En gewoon in Groenlo, waar we bekend zijn. In een andere plaats moet je toch weer naamsbekendheid opbouwen.”

Ruimte voor groei

Van terrasoverkappingen tot rolgordijnen voor binnen, maar ook horren, gordijnen en buitenjaloezieën: aNivo verkoopt het allemaal. Voor dit uitgebreide assortiment is een grote showroom nodig, zodat klanten goed kunnen zien waaruit ze kunnen kiezen. In het nieuwe pand op Laarberg is daar ruimte genoeg voor, met zelfs nog extra plek voor eventuele nieuwe producten die Willie Vogteloo wil toevoegen aan het assortiment. Samen met de centrale opslag van 400 m2 biedt dat volop mogelijkheden voor aNivo om te groeien in de nabije toekomst. Als eigenaar van het pand bovendien, wat in de huidige markt een stuk aantrekkelijker is dan opereren vanuit een gehuurd pand, zoals nu het geval is.

Unieke mogelijkheden

Willie Vogteloo geeft aan dat het nieuwe pand écht uniek is: “Er zijn niet veel plekken in de omgeving waar je een bedrijf kunt runnen zoals wij dat doen. Dan kom je al snel uit bij een bedrijfshal zonder showroom of in een showroom waar je weer geen opslag hebt. De combinatie van die twee is voor ons essentieel. Daarom hebben we onze wensen bij een architect neergelegd en hebben daar in samenwerking met Laarberg invulling aan gegeven. Naar volle tevredenheid van iedere betrokken partij.”

Eind december 2021 wordt het nieuwe pand van aNivo opgeleverd door de aannemer. Streefdatum voor de opening is eind februari 2022.

Deel dit op social media!

Meer nieuws

Have A Nice Day Festival komt naar Laarberg deze Hemelvaart

Dansen? Ook dát kan op Laarberg! Het Have A Nice Day Festival komt op Hemelvaartsdag naar Groenlo. Het Groot Hoornwerk op Laarberg wordt omgetoverd tot een walhalla voor house en techno liefhebbers.

GelrePost blijft groeien, door slimme keuzes en een beetje door corona

Van Lichtenvoorde verhuizen naar Laarberg is een hele stap, maar GelrePost heeft er hele goede redenen voor. Het bedrijf groeit de laatste jaren namelijk als kool. Door slimme keuzes te maken en door de flinke stijging in het aantal pakketbezorgingen in coronatijd. Dat laatste heeft GelrePost - als lokale DHL CityHub - geen windeieren gelegd, zo vertelt eigenaar Thorsten Beerten.

Bestemmingsplan uitbreiding Laarberg-Noord goedgekeurd door gemeenteraad

De gemeenteraad van Oost Gelre heeft ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van bedrijventerrein Laarberg Noord. "Dit is goed nieuws voor ambitieuze ondernemers en de regio. Er is behoefte aan meer ruimte voor bedrijven; dit besluit is gunstig voor het vestigingsklimaat van Oost Gelderland", aldus Joost Okkema van Gebiedsonderneming Laarberg.

Ten Kate Vetten is al een eeuw circulair

Afval bestaat eigenlijk niet meer, zelfs niet als het gaat om dierlijke producten. Dat bewijst Ten Kate Vetten met hun ingenieuze manier om nuttige stoffen te winnen uit restproducten.

Vacature: Gebiedsonderneming Laarberg B.V. zoekt lid RvC uit Berkelland

In verband met het vertrek van een lid van de Raad van Commissarissen van de Gebiedsonderneming Laarberg B.V. is zij op zoek naar een kandidaat met economische binding met de gemeente Berkelland.

Gewild bij ondernemers: duurzaam bedrijventerrein Laarberg breidt uit

Het bruist op Laarberg. Op dit veelzijdige, regionale bedrijventerrein midden in de Achterhoek en vlakbij de Duitse grens vonden al veel ambitieuze bedrijven hun nieuwe vestigingsplek.

Flora en Fauna floreren op Laarberg

Bedrijventerrein Laarberg is een duurzaam en circulair bedrijventerrein dat niet alleen veel doet voor zijn ondernemers, maar ook voor de flora en fauna.

Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo behaalt certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo heeft het certificaat in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald.

WSi Techniek: ‘Dat onze ambitieuze medewerkers hier in de regio hun uitdaging kunnen vinden, doet veel’

WSi Techniek, een van de eerste ‘bewoners’ van bedrijventerrein Laarberg, koos voor Groenlo als centrale vestigingsplaats voor meerdere bedrijven.

Flexibiliteit en ondernemersgeest houden De Klok Dranken gezond

Eén van de eerste bedrijven die zich op Laarberg vestigden, is De Klok Dranken. Als dochteronderneming van Grolsch is deze drankengroothandel welbekend in de omgeving en met de vestiging in Groenlo valt er dan ook van alles op zijn plek.

Wanneer evenementenbranche weer losbarst, heeft Harmat Verhuur alle ruimte om te groeien

Sommige bedrijven op Laarberg hebben meer last van de coronamaatregelen dan andere. Harmat Verhuur heeft er absoluut veel last van.

Neetron Logistics sorteert voor op toekomstige uitbreiding

Logistiekbedrijf Neetron Logistics is de afgelopen jaren flink gegroeid. Deze stijgende lijn wil het bedrijf voortzetten op Laarberg.

Ten Damme breidt gestaag uit op Laarberg

Ten Damme levert houtvezel en zaagsel, maar ook stro en fourage, biomassa en houtpellets. Het is een circulair bedrijf dat restproducten van andere bedrijven omzet in waardevolle producten.

Nieuwe weg Panneman duurzaam aangelegd

Binnenkort is de Panneman open voor gebruik. Deze weg verbindt de Noord- en Zuidgang en is met een duurzaam asfaltmengels aangelegd.

Jury Circular Economy Award: ‘Laarberg zet heel lovenswaardige stappen’

Laarberg zat samen met InnoFase Duiven, Schiphol Trade Park en Werkspoorkwartier in Utrecht bij de laatste vier genomineerden voor de Circular Economy Award 2020.

“Om hoog in de Top 10 te blijven, moeten we blijven groeien. Dat kan op Laarberg.”

Klein Gunnewiek staat in de Top 10 van circulaire autodemontagebedrijven. Omdat schaalvergroting een must is om relevant te blijven, verhuist het familiebedrijf binnenkort naar een nóg groter perceel op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo.

Duurzaamste schakelstation van Nederland

Liandon bouwt op Laarberg het duurzaamste schakelstation van Nederland. LIandon versnelt met dit schakelstation de ontwikkeling van duurzame stations.

Een van de modernste maakbedrijven van de Achterhoek

Met Mueller staat op Laarberg een van de modernste maakbedrijven van de Achterhoek. De bouw is een knappe samenwerking van de bouwer Heembouw, Mueller en installateur De Groot.

Lees meer

Joost Okkema – Directeur

Neem contact op

Heeft u vragen? Laat het ons weten: wij nemen graag contact met u op.